Nepsy-kurssi

Nepsy-kurssimme on jaettu kolmeen eri osa-alueeseen. Voit aloittaa johdantokurssista ajankohtaisesti milloin haluat ja jatkaa halutessasi perus- ja jatkokursseille. Kurssin voit myös suorittaa haluamallasi tahdilla, kuitenkin niin, että sen kunkin osion suorittamiseen käytetään vähintään kaksi kuukautta enintään kuusi kuukautta aikaa.

Verkko-ohjaukseen kuuluvat verkossa jaettava materiaali (dokumentit, tehtävät, kirjavinkit  videot, malli-demot yms.) ja niihin liittyvä ohjeistus sekä  henkilökohtainen valmennus sähköpostin, tekstiviestien, puhelimen tai videopuhelun välityksellä tarpeen ja sovittavan aikataulun mukaisesti. Opintojen suorittaminen verkossa edellyttää Neuropsykiatrisen valmentajan työkirjan hankkimista. Kirjan voit hankkia oman ohjaajasi välityksellä tai tilata kirjakaupasta. Työkirja sisältää tehtävät ja harjoitukset kaikkiin nepsy-kurssin osa-alueisiin.

Työkirjan lisäksi oppikirja Tammenterhon tarinoita, kirja valmennuksesta täydentää ja tukee verkko-opintoja.

Yhden osakokonaisuuden hinta on 250 € + alv 24%, yhteensä 310 €. Kaikki osiot yhteensä 930 €. Ilmoittauduttuasi opiskelemaan verkkokurssille, lähetämme sinulle laskun. Kun suoritus näkyy tilillämme saat kurssin verkkoavaimet ja sinulle valitun verkko-ohjaajan yhteystiedot.

Työkirjan hinta on 25 € + alv 10 %, yhteensä 27, 50 € ja oppikirjan 35 € + alv 10 %, yhteensä 38,50 €

1. Johdantokurssi

Johdantokurssilla orientoidutaan valmentavaan lähestymistapaan, ohjataan omaa ajattelua valmennuksen käyttöön ja opiskellaan valmennuksen tausta-ajattelua.

2. Peruskurssi

Peruskurssilla opit neuropsykiatrisista diagnooseista, siitä mitä eri ikäluokkien kohdalla kannattaa ottaa huomioon sekä varsinaisen valmennusprosessin kulun ja keskeiset periaatteet.

3. Jatkokurssi

Jatkokurssilla opit valmennuksen menetelmiä, ryhmätoiminnoista ja valmentajana toimimisesta.

Neuropsykiatrinen valmentaja

Mikäli verkko-opiskelija haluaa saada valmiudet toimia neuropsykiatrisena valmentajana, on hänen sovittava erillisistä näytöistä (live valmennusistunto, videointeja, yms). Tämä täydentävä osio räätälöidään aina erikseen kunkin verkko-opiskelijan taustat, opinnot ja työkokemus huomioiden. Täydentävän osion hinta muotoutuu tarvittavien näyttöjen perusteella. Neuropsykiatrisella valmentajalla on taustalla vähintään sosiaali-, terveys-, opetus- tai kasvatusalan perustutkinto.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella.

 

takaisinKoti-ikoni