Kouluttajat

Kolmen kopla 2

Neuropsykiatrisen valmennuksen vastuukouluttajina toimivat Eeva-Liisa Tamskin ohella neuropsykiatrisen valmennuksen ammattilaisia ja asiantuntijoita.

Kouluttaja Eeva-Liisa Tamski ja asiantuntijaluennoitsija Anitta Huotari ovat kirjoittaneet ensimmäisen suomalaisen neuropsykiatrisen valmennuksen oppikirjan, Tammenterhon tarinoita. Kirja valmennuksesta ja tähän liittyvät työkirjat Tammenterhon tarinoita. Valmentajan työkirja ja Tammenterhon tarinoita. Perhevalmentajan työkirja. He ovat myös perustaneet Valmennustaito ry:n, Nepsy-lehden ja valtakunnalliset opintopäivät, Nepsy-päivät.

Eeva-Liisa Tamski on toteuttanut yhdessä Anitta Huotarin kanssa neuropsykiatrinen valmentaja -koulutusta vuodesta 2007 lähtien yli 65 prosessikoulutusta laajuudeltaan 14-18 lähioppimispäivää. Koulutukset ovat saaneet osallistujilta runsaasti hyvää palautetta.

Kouluttajien teoksiin voit tutustua seuraavista linkeistä

Lisäksi kouluttajat luotsaavat paikallisia Nepsy-iltoja, pitävät yllä keskusteluryhmiä ja ovat Valmennustaito ry:n sekä Suomen Neuropsykiatriset valmentajat ry:n jäseniä.

 

takaisin Koti-ikoni